kunskapsfrukost

För att erbjuda vårt nätverk nyheter och annat intressant har Svensk Pulverlackteknisk Förening valt att lansera Kunskapsfrukost på webben (Zoom eller Teams). Ämnena kommer att variera från sådant som ligger nära branschen till mer perifera områden. Du behöver anmäla dig för att få inloggningsuppgifterna. Notera också i din kalender.
Vi räknar med att ha en kunskapsfrukost den 1:a tisdagen kl 8:30 i varje månad med uppehåll för januari, juli och augusti. Kunskapsfrukostarna kommer att vara kostnadsfria.

Stefan Hjort, ordförande i Svensk Pulverlackteknisk Förening

Välkomna till månadens kunskapsfrukost – 7 nov kl 8:30

Mariam Shams, Business Development Manager från PDSVISION håller i morgonens presentation.

PDSVISION stärker industriella företag i deras digitala transformation med hjälp av PTC- och ANSYS-lösningar. Företaget erbjuder programvara, support och tillägg i form av myPDS för att öka produktionseffektiviteten. Denna presentation kommer att ge insikter om tillämpningar för en mer effektiv produktion. PDSVISION har erfarenhet från flera projekt med verkstadsindustrin, bl.a Väderstad som är ett av världens ledande företag inom jordbearbetning och sådd, att hantera sin produktutveckling mer effektivt, vilket resulterar i att organisationer sparar 19 % eller mer i ledtidsförbättringar.
 
Hoppas ni kan delta!