INBJUDAN – RESA TILL PAINT EXPO 2024

Paint Expo 10 – 12 april 2024
Häng med till världens största ytbehandlingsmässa

Svensk Pulverlackteknisk Förening, SPF, kommer som vanligt, att arrangera en resa till Karlsruhe och Paint Expo, mässan som blir allt större och viktigare för oss som håller på med lackering och ytbehandling. Mässan täcker in det mesta; från lacksystem och anläggningar till upphängningskrokar och logistiksystem. På mässan träffar du de viktigaste leverantörerna.

SPF har, tillsammans med Resia, tagit fram ett upplägg som gör att ditt besök kommer att bli välplanerat med både mycket tid på mässan och stimulerande möten med branschkollegor.

Du flyger från Landvetter, Arlanda eller Kastrup till Frankfurt på onsdagskvällen den 10 april, vilket gör att du kan jobba som vanligt på dagen och åka till flygplatsen efter jobbet.

Vi åker direktflyg till Frankfurt vid 19-tiden, den första natten bor vi bekvämt på Hyatt Place, Frankfurt Airport.

På torsdagsmorgonen åker vi buss till mässan i Karlsruhe. Sent på eftermiddagen kommer en buss och hämtar oss för transport till vårt Hotel Erbprinz som ligger vackert i en liten by utanför Karlsruhe. På kvällen får vi en trerättersmiddag.

 

På fredagsmorgonen den 12 april kommer bussen och hämtar oss vid hotellet för ytterligare en heldag på mässan och på eftermiddagen kör oss samma buss till Frankfurt för flyget hem.

Medlemmar i SPF åker till självkostnadspris för 13 150 kr plus 2,67 % marginalmoms (EU-moms) som är avdragsgill för företag med F-skattsedel och momsavdragsrätt.

För icke medlemmar tillkommer en kostnad på 3 000 kr men då ingår medlemskap tom augusti 2024.

I priset ingår:

  • Flyg och transportkostnader i Tyskland
  • Hotell, enkelrum
  • Middag den 11 april
  • Entré till mässan
  • Speciella inbjudningar till SPF-företag (utställare)

Klicka på länken för en bindande anmälan. Resan kräver ett visst antal deltagare för att genomföras. Resia har förbokat ett begränsat antal platser, därför gäller ”först till kvarn”.

Kontaktperson: Stefan Hjort, ordförande
Tel: 070 330 2590
stefan.hjort@spfpulverlack.se

Stefan Hjort, ordförande i SPF
070 330 2590
stefan.hjort@spfpulverlack.se