SPFs VD-dag på Hooks herrgård

– en speciell dag för dig som är VD eller har en ledande befattning och vill utveckla ditt företag

Äntligen kan vi börja planera för att träffas igen och jag hoppas att vi ses på Hooks herrgård den 6 oktober då vi kör ett nytt koncept för möten med SPF. Denna gång har vi höjt blicken från produktionsfrågorna och istället sytt ihop en exklusiv konferens som ska ge dig redskap för att motivera och leda ditt företag mot bättre resultat.

Vi kommer att djupdyka i ekonomin och utifrån ekonomiska data från UC se hur vår bransch mår men även jämföra oss med andra branscher. Vi har också bjudit in Ulla-Lisa Thordén som är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom sälj- och kundkommunikation. Hon kommer att prata om hur ni kan skapa nya kundrelationer och utveckla befintliga. Dessutom kommer hon att ge tips på hur ni ska tänka för att få rätt betalt.
På SPFs konferenser brukar vi bjuda in inspirationsföreläsare, vilket har uppskattats mycket. Denna gång får du möjlighet att lyssna till Robert Karjel som blivit utsedd till Årets Talare. Hans föredrag handlar om hur man lyckas med ledarskap och medarbetarskap. Han har utbildats bland annat vid amerikanska Marinkåren. Han kommer att dela med sig av sina erfarenheter från några av sina uppdrag, t ex då han ledde en helikopterdivision i Adenviken för att bekämpa pirater eller då han byggde upp en division med räddningshelikoptrar i Afghanistan, på uppdrag av FN och EU. Roberts huvudbudskap handlar om att få framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen.

Väl mött på Hooks herrgård där du kan få inspiration och dessutom utbyta tankar och idéer med kollegor i branschen, vilket är nog så viktigt.

Tider
5 okt: middag och övernattning för dem som önskar
6 okt, 8:30 – 14:30 konferens

Antalet platser är begränsat, så principen först till kvarn gäller.
Sista anmälningsdag är 31 augusti.
Vi kommer att göra arrangemanget så Corona-säkert som möjligt.

Kostnad
Konferens den 6 oktober: 1950 kr
Middag den 5 oktober: 500 kr
Vinpaket den 5 okt: 500 kr
Övernattning: 5-6 oktober: 1500 kr

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig.

Stefan Hjort, ordförande
070 330 2590
stefan.hjort@spfpulverlack.se